X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Yhteisöllistä kehittymistä ja luovia ratkaisuja

21/03/2017 - 11:37

Duunitorin toimittaja kirjoitti artikkelin Eatechin yrityskulttuurista eatechlaisten haastattelujen pohjalta. Juttua varten haastateltiin teknistä asiantuntijaa Antero Salokangasta, käyttäjäkokemus- eli UX-suunnittelija Merita Lemmettyä, projektipäällikkö Marko Feliniä sekä mobiilikehitykseen erikoistunutta ohjelmistosuunnittelijaa Teemu Sinkkosta. Duunitorin artikkeleita on tekeillä kaksi, joista ensimmäinen keskittyy Anteron ja Meritan kokemuksiin.

YHTEISHENKI SÄILYY YRITYKSEN KASVAESSA

Antero on työskennellyt ylläpidon puolella huhtikuusta 2016 asti. Työporukka on kasvanut sen jälkeen tasaisella tahdilla uusien rekrytointien myötä, mutta Anteron mukaan hyvä yhteishenki on haluttu säilyttää yrityksen kasvaessa. Merita aloitti UX-suunnittelijana syyskuussa 2016. Hän on sulautunut omien sanojensa mukaan hyvin ohjelmistokehittäjien joukkoon ja kokee työtään arvostettavan. ”Kehittäjiltä on tullut palautetta, että on kiva koodata, kun on valmiina kunnolla tehdyt suunnitelmat”, hän sanoo.

SITOUDUN JA VÄLITÄN

Merita ja Antero kertovat molemmat viihtyneensä hyvin talossa. Antero kehuu Eatechin työilmapiiriä ja kertoo olleensa erittäin tyytyväinen mahdollisuuksiin kasvattaa asiantuntijuutta erityisosaamisalueellaan. Merita puolestaan kertoo arvostavansa erityisesti joustavia työaikoja, jotka helpottavat opintojen ja työn yhdistämistä. Myös ennakkoluulottomuus on tehnyt Meritaan vaikutuksen: ”Meillä ei pelätä kokeilla uutta, eikä kangistuta vanhaan.”

Anteron kuvailee Eatechin suurimmaksi vahvuudeksi työntekijöiden sitoutuneisuuden työhönsä ja asiakkaiden ongelmiin. ”Sitoutuminen kulkee läpi yrityksen aina omistajasta uuteen työntekijään saakka. Se on isoimpia motivaation syitä ja ylpeyden aiheita. Kannetaan vastuuta siitä, että hommat hoidetaan laadukkaasti ja ajallaan. Se pistää itsensäkin yrittämään entistä enemmän”, Antero kuvailee.

Tätä on Eatech

Antero: sitoutunut, hyvä työilmapiiri, innovatiivinen
Merita: kannustava, kunnianhimoinen, huolehtiva

Lue lisää Duunitorin artikkelista: https://duunitori.fi/tyoelama/eatech-tampere-kulttuuri/