X
Loading...
Ei hakutuloksia
Sisältö
Henkilöt
{ page.post_title }
{ page.titteli }
{ page.sahkoposti }
{ page.puhelinnumero }

Yritys - Eatech Oy

ASIAKASKOHTAINEN OHJELMISTOKEHITYS ON YDINOSAAMISTAMME

Eatech on ketterä ohjelmistoyritys, joka keskittyy asiakaskohtaisten ohjelmistoratkaisujen ja ratkaisuylläpitopalveluiden tuottamiseen. Osaamisemme kattaa koko ohjelmiston elinkaaren aina ideasta ylläpitoon saakka. Ratkaisumme ovat innovatiivisia ja toteutamme ne aina asiakaslähtöisesti.

Palveluidemme, tuotteidemme ja toimintamme jatkuva kehittäminen on osa arkipäiväämme. Asiakkaamme arvostavat korkeaa osaamisen tasoamme ja asiantuntemustamme. Tyytyväiset asiakkaamme ovat meille tärkeitä ja kehitämme heidän toimintaansa niin kuin omaamme. Monipuoliset osaajamme ja heidän vahva tekninen tietämyksensä takaavat erilaisten ohjelmistoprojektien onnistumisen.

SITOUDUN JA VÄLITÄN

Meille tärkeintä ovat luottamukselliset, avoimet ja pitkäikäiset asiakassuhteet – kumppanuus, jossa tyytyväinen asiakas saa palvelujemme avulla tehostettua toimintojaan ja mahdollisesti löytää uusia markkinoita. Rehtiys, yhteisöllisyys ja ketteryys ovat meille tärkeitä arvoja, joiden pohjalta syntyy henkilöstön tyytyväisyys, asiakastyytyväisyys ja tuloksellisuus.

Perustettu vuonna 2006 | Jo yli 110 työntekijää | Toimipaikat: Hervanta, Tampereen keskusta ja Helsinki